Filmkommentaren

Distribution: Jon Bang Carlsen

Skrevet den 03-05-2008 20:47:42 af Allan Berg Nielsen

Distribution: Jon Bang Carlsen

Jeg gik så på bibliotek.dk i går og bestilte løs af Bang Carlsens værk. Og allerede i dag kunne mit dejlige bibliotek her i byen meddele, at jeg kan hente kopier af Zuma the Puma og Min afrikanske dagbog. Men Næste stop paradis og Time out er der ikke noget bibliotek der har, skønt de altså er opført i bibliotek.dk. Imidlertid er der også fra mit dejlige bibliotek kommet besked om, at disse titler nu er reserveret til mig: En fisker i Hanstholm, Fugl Fønix, Jeg ville først finde sandheden, Livet vil leves, Min afrikanske dagbog, Min irske dagbog, Smalfilmerens søn!!

Så filminstituttet har ikke fået biblioteksudlånet til private helt destrueret. Endnu.. Og der var flere Bang Carlsen film på lsten i bibliotek.dk. Så det kan være kopierne bliver der, til box serien er ude - og bibliotekerne selvfølgelig køber dem. Allesammen, allesammen.

Nu venter jeg spændt på, om reserveringerne fører til, at jeg kan hente kopierne. Det er ikke sikkert, ved jeg. Swedenborgs Om kloderne i vort solsystem som kaldes planeter.. har jeg haft reserveret siden 7. juli sidste år. Men jeg er en tålmodig mand, og det ER et dejligt bibliotek.

Foto: Jon Bang Carlsen: En fisker i Hanstholm.

Tilføjet i kategorierne: Artikler/anmeldelser DANSK, Polemics

0 comments "Distribution: Jon Bang Carlsen":


Add comment / tilføj kommentar:


Name
E-mail
Repeat*:
r4
7
zr
f
sr
e
6q
d
 

*) You must repeat the 4 digits code (written in red)
in the field to the right.

*) Du skal gentage den røde kode i feltet til højre.

web: infoserv   cms: aviva cms